Sanering & fastighet

Lösningen som alla fastighetsägare och fastighetsskötare väntat på!

Anlitade och betrodda av

Idag har vi har ett upparbetat samarbete med b.la. Vasakronan, Atrium Ljungberg och Coor.

Den ultimata lösningen inom sanering & fastighet

Inom fastighetsvärlden står vi inför en rad komplexa problem som kräver effektiva lösningar.

Från källare och vindar plågade av fuktgenomslag och unken lukt, till soprum som lider av sanitära problem på grund av organisk tillväxt, har vi identifierat de vanligaste utmaningarna som fastighetsägare och skötare står inför.

Lukter i lägenheter kan ha en mängd olika orsaker, inklusive husdjur, samlingar och människoavföring. I bostäder där äldre har bott kan det även finnas en distinkt lukt från gamla hudceller. Och vem har inte stött på problemet med en frys som går sönder under semestern, vilket leder till obehagliga lukter?

Mögel & dålig lukt

Mögel består av svamp och sporer.

När vi sanerar mögel är målet inte bara att eliminera det befintliga möglet utan också att skapa en miljö där det inte kan återvända. För att uppnå detta är det kritiskt att förstå och åtgärda orsaken till mögelbildningen.

Vår väteperoxid är extremt effektiv mot lukter orsakade av mögel, celler, bakterier eller andra mikroorganismer. När den appliceras kommer den att rensa området och lukten kommer att försvinna.

produkter

Nocospray

Nocospray har en turbin som omvandlar väteperoxid till gas (torrånga). Ångan lämnar maskinen i 80 meter per sekund så den ”trycksätter” hela utrymmet med ångan.

Väteperoxiden eliminerar mögel, virus, bakterier och sporer.

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!

Rulla till toppen