Vårdmiljö

Effektiva lösningar för att förebygga och eliminera smitta

Smittskydd i vårdmiljö

Väteperoxid har använts som smittskydd länge och är högeffektiv på grund av att den är celldödande och bryter igenom biofilmer.

Det är stor skillnad i effektivitet och miljöpåverkan mellan olika medel. Väteperoxiden är framtidssäkrad och har ingen som helst miljöpåverkan.

Appliceringen gör att vi aldrig behöver vara i direktkontakt med väteperoxiden. Med denna metod slipper vi använda olika kemikalier vid olika typer av smitta. Enkelt och riskfritt med ett 100-procentigt resultat.

Väteperoxid är luktfri, smaklös, färglös och klibbar inte. Efter användningen omvandlas Väteperoxid till syre och vatten. Den påverkas inte av ljus, temperatur eller pH-nivåer. Mikroorganismer kan inte heller utveckla ett motstånd mot Väteperoxid. Väteperoxid är en biocid.

Video

Se BO WALL FRÅN REGION NORRBOTTEN BERÄTTAR om våra produkter

Fördelar

Genom att använda NocoSpray eller våra andra lösningar förebygger du smittspridning och förbättrar vårdmiljön både för patient och personal.

Produkterna är enkla att använda, ni sparar både tid och stress för era anställda och säkrar dessutom er verksamhet mot smittspridning.

Vi jobbar med en validerad metod som är världsledande och framtidssäkrad.

Idag kostar vårdrelaterade infektioner samhället 6,5 miljarder kronor. Det är 10% av den somatiska vårdbudgeten. Detta förlänger dessutom våra vårdköer med i snitt 10 dagar. Det handlar om arbetsmiljö, hygien och smittskydd.

Väteperoxid förebygger och eliminerar:

produkter

Nocospray

Nocospray har en turbin som omvandlar väteperoxid till gas (torrånga). Ångan lämnar maskinen i 80 meter per sekund så den ”trycksätter” hela utrymmet med ångan.

Väteperoxiden eliminerar mögel, virus, bakterier och sporer.

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!

Rulla till toppen