Nyheter

Våra metoder har bevisad effekt mot Afrikanska Svinpesten

Våra metoder har bevisad effekt mot Afrikanska Svinpesten

Den Afrikanska Svinpestens framfart orsakar stor oro och panik i Sverige och övriga delar av världen. Många företagare ser sina livsverk hotas, och för vissa kan det vara svårt att se en framtid där de kan återuppbygga det som gått förlorat.

Vi på ORCI är djupt engagerade i att bekämpa detta hot. Vi jobbar outtröttligt för att assistera, utbilda och hjälpa de drabbade företagen med vår banbrytande teknik och smittförebyggande åtgärder. Vår elektrostatiska teknik, kombinerat med vår breda kunskap och effektiva formula, gör oss till en unik aktör i dessa utmanande tider.

För att styrka vår påstådda effektivitet mot Afrikanska Svinpesten kan vi även hänvisa till en studie publicerad i ”Applied and Environmental Microbiology”. Studien visade att väteperoxid i gasform hade full effekt mot flera virus, inklusive Afrikanska Svinpesten, vilket bekräftar vår formulas effektivitet mot denna specifika virusstam.

Vi står sida vid sida med grisföretagen, djurtransportörerna, mjölkproducenterna och slakterierna. Vår huvuduppgift är att förebygga smittspridning på det mest effektiva sättet möjligt. Vi är även på plats i de avspärrade områdena för att säkerställa att smittspridningen begränsas, särskilt när det gäller transportfordon som är nödvändiga i dessa områden.

Om du har några funderingar, frågor eller behov gällande den Afrikanska Svinpesten, tveka inte att kontakta oss. Vi tar varje förfrågan på största allvar och kommer att göra vårt yttersta för att assistera.

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!

Rulla till toppen